tisdag 10 januari 2012

Nödvändigt ont

I torsdagskväll hade jag storstädning hemma, inte världens roligaste sysselsättning kanske.... ...men desto roligare var det att kliva upp till rena golv och tomma ytor morgonen därpå. Det lilla som var kvar av julen fick stanna till helgen.
Blommorna fick jag av min gulliga granne på julafton och de håller än, även om buketten har krympt en aning. Går lika bra med en mugg som vas också :)

5 kommentarer:

 1. MYsigt du har det! Snart måste jag ju få se det live också. Bara man lyckas få lite tid som passar oss båda. Fint med originalköksluckor.

  SvaraRadera
 2. Precis vad jag skulle säga. Fint med originalköksluckor! Påminner om mitt barndomshem fast de var målade i den där ljusgula färgen som var så populär då. Sedan blev de faktiskt också blå någon gång på 70-talet - de målades direkt i köket - där kanariefågeln Adam bodde... vad hände? Jo färgen var ju inte helt ogiftig, om man säger så, den stackars fågeln blev sjuk... och dog ett kort tag därefter. Det var väl ingen som tänkte på att färgen inte var så bra att inandas för små fåglar...Jösses, hur dum får man bli?!
  Tur att man lärt sig ett och annat sedan dess.

  God fortsättning förresten! Hoppas du haft en fin jul-o nyårshelg :)

  /maja

  SvaraRadera
 3. Synd att vi bor en bit ifrån varandra...Kram

  SvaraRadera
 4. Maria, vilket fint kök du har...hela lgh/huset verkar så mysigt med hörn och vrår.
  Jag städade ut julen i går och det känns så bra, det blir så luftigt och fint.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Nu var det tio år sedan du skrev, kanske läser du inte kommentarer nu... men kul att se min mormors hem inifrån igen. Där bodde Daga Häggström (ogift hette hon Wikström), först på övervåningen från tja från tidigt 80-tal och senare fram till sin död 1994 på undervåningen för att slippa den långa trappan när hon blev för gammal. Minns det som en väldigt mysigt ställe. :)
  (Jag bodde i Långnäs 1979-1994.)
  /Eva-Maria

  SvaraRadera