torsdag 15 december 2011

Julpanik?!

Det är nu jag alltid drabbas av känslan att vilja dra i handbromsen. Jag vet att tiden blir vad man gör den till, och vad har jag gjort? Jobbat kanske...? Helgen lär jag få tillbringa tillsammans med alla andra sjuttielvatusen lagom stressade människor som också kommit på den brillianta idén att spara alla sina julklappsinköp till helgen före jul. Inte en julklapp har jag köpt, inte en kaka har jag bakat och inte den minsta lilla knäck har jag kokat. Idag var jag bara tvungen att sniffa på en hyacint som nästan var överblommad inne på Konsum för det har jag inte heller hunnit. Det var då det slog mig - känslan av att hela julen snart är över! Snälla någon stanna tiden, bara litegrann, bara så att jag hinner hoppa på när jultåget bromsar in vid stationen!


Men ibland har man tur också :) Min fina vinst som jag vann hos gulliga Susanne i Fare. Du ser -den har redan kommit till användning! Tack snälla du!

5 kommentarer:

 1. Så bra den kom fram..Jag känner likadant vill oxå stanna dagarna så man liksom hinner att njuta..plopp så är den över och då känner jag nästa år då ska jag.....vill hinna njuta nu...Kram

  SvaraRadera
 2. Sätt dig lugnt ner vid datorn och beställ julklappar på nätet, bullar och kakor finns att köpa i affären städa undan lite i köket och badrummet.
  Tänd ett ljus, värm lite glögg och njut av stunden.
  Denna helg kommer hela flocken hit...lugnet före stormen.

  Kram och ha en fin helg

  SvaraRadera
 3. Jag har redan gjort klart nästan allt, men kan också vilja dra i bromsen. SVårare att verkligen hinna softa ner och njuta nu för tiden, som om livet går snabbare och snabbare. Hoppas att du inte behöver stressa nu, det blir ju jul ändå.

  SvaraRadera
 4. Ja, köpt julklapparna på nätet. SÅ har jag gjort med minst hälften!

  SvaraRadera
 5. Fast nu kanske det också är försent kom jag på...

  SvaraRadera