söndag 19 augusti 2012

Stilbyte


Ibland kommer jag på mig själv med att sakna mitt "dockskåp". Min gamla lägenhet fick det smeknamnet efter att min granne tyckte att det såg ut som ett sådant :) Det är inte att jag inte trivs i min nya lägenhet för det gör jag! Och jag vet att där jag bodde förut ser det inte ut som när jag bodde där. Hann inte ens bära ut alla flyttkartonger förrän största delen av köket låg utrivet på gräsmattan. Glad ändå att de förstod vikten av att behålla skåpet med skjutdörrar och det stora skafferiet :)

Förut hade jag så otroligt mycket grejer så det gick inte att skylla på att det var för att vi bodde så trångt som det var grejer överallt...Det har jag märkt nu när jag flyttat. Gav bort kartonger med fina saker till en glad tonårstjej som skulle ordna loppis i sommar. Saker som jag själv köpt på loppis, fått i present, ja säkert ärvt också. Kände att jag behövde luft, ljus och rymd. Less is more. Åtminstone för ett tag :) Men vem vet, kanske jag plockar in den randiga trasmattan i köket iallafall...

2 kommentarer:

 1. Det är skönt att göra sig av med saker. Det blir som du säger mer luft.
  Jag har precis tagit hem en massa saker eftersom butiken jag haft i sommar fått flytta hem ett tag. Förhoppningsvis bara ett litet tag...
  Ha det gott! /Maja

  SvaraRadera
 2. Jag får ganska ofta den där känslan. Att jag har för mycket grejer och behöver rensa. Som precis nu. Håller på och storröjer överallt.

  Vill gärna ses. Marcus ska kanske bort någon helg och jaga såsmåningom. Om vi lyckas synka så att du har barnen då, kanske vi kan träffas mammor o barn. Ska kolla upp när det är mer exakt. Kan skriva meddelande på FB.

  SvaraRadera