tisdag 12 april 2011

Äntligen!

Äntligen har fröken fräken införskaffat sig en kamera! Snabbfotade lite innan det började skymma alldeles för mycket så ni får hålla till godo med det än så länge. Från mitt kombinerade sov-och vardagsrum.... Min fina orkidée har blommat nästan i ett år! Jo det är sant! Den började i mars förra året, gjorde ett två månaders uppehåll i somras (semester!) och började om.... Snacka om valuta för pengarna :-) Jag fick dessutom min gratis av mamma, hon hade tröttnat på den där fula pinnen som det aldrig blev något av... Min blomsterflickas egna evighetsblommor gör mig varm i hjärtat :-) Kanske hon fortsätter med dem nästa gång? Kanske jag gör en extrablomma i smyg...?


7 kommentarer:

 1. Jag blir så glad när jag ser att du har uppdaterat bloggen;-)
  Söta blommor som din blomsterflicka gjort
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Men tänk, då blev ju den där orkidéen lycklig av att komma och bo hos dig istället...
  Vad härligt :)

  Ha det gott
  /maja

  SvaraRadera
 3. Blev oxå så glad att se att du är här igen och att du skrev till mig..Nu hoppas jag att vi får se dig mer här på bloggen..massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 4. Gröna fingrar! Det måste du ha.

  Så fin du är på fotot till höger!

  SvaraRadera
 5. Hej :).
  Ja de där dynorna är kononbra från Rusta och till ett bra pris också. Man sitter skönt och de glider inte av stolen heller. Mycket nöjd. Har köpt en extra till stora tjejens kontorsstol också. Ser att du bor i Norrbotten, här i Luleå är det sol idag så jag ska ta mig en liten vila på balkongen. Är hemma och är sjuk men man kan ju lika gärna vara sjuk i solen som i soffan eller hur :).
  Otroligt vacker orkidé, att den blommat ett helt år låter ju fantastiskt. Jag brukar aldrig lyckas med mina.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 6. Nä men Maria!!! Så glad jag blir!!
  Har bevakat din gamla blogg och hoppats att du skulle dyka upp igen. Men nu är du tillbaka å du anar inte hur glad jag blev :). Ny fin blogg och ett nytt liv. Har också vänt blad i livet några gånger så jag kanske har en liten aning om vad du gått igenom. Hänger gärna med dig här så jag byter helt enkelt den gamla bloggen mot denna. Kul att "ses" igen!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 7. Hoppas så att du får en fin påsk..kram Susanne

  SvaraRadera