onsdag 9 februari 2011

Vinterdagar

Har nyss kommit in från en promenad ute i vinterkylan. För visst är det vinter? Åtminstone här i norr. Kändes bitande kallt fast graderna visade -12,6. Stjärnklart som den värsta midvinternatt...Ni skulle bara veta hur mycket snö vi har! Det är nästan så man börjar fundera på allvar om den verkligen hinner smälta bort innan det är dags för en ny omgång i november eller när det nu blir....
Men en sak har hänt och det känns otroligt skönt - det har blivit ljusare på mornarna! Det är inte längre becksvart dygnet runt, solen tittar fram allt mer och mer. Kanske man rentav skulle börja ta en liten promenad på lunchen? Bara en liten sväng runt kvarteret. I allafall de dagar solen visar sig.

8 kommentarer:

 1. Jag har också gått en kvällspromenad och det kändes bitande kallt. Skönt med solen som kom idag, jag har längtat efter den.

  SvaraRadera
 2. Hej ,,tack för dina ord och omtanken...ja här är en enda röra,,,inte mellan mig och sambon som kanske kan tro,utan min andra familj..Ja det är tungt och osämja så det ryker om det...Önska jag kunde berätta ,kanske en annan dag ..Men tack snälla för omtanken..jag hoppas att du mår bättre i ditt...Ja idag lyste solen och jag fick åter hoppet om att det finns en vår runt hörnet...Massa varma kramar till dig från mig...Roligt när du dyker upp här...

  SvaraRadera
 3. Men hej igen jag fick en sån härlig känsla när du bara fanns där igen.:-) Hoppas hoppas att allt är bra med dej. Här är allt upp och ner men jag håller på att ta beslut och se vad som kommer att hända jag ska inte tillbaka till barnomsorgen i allafall det är jag fast beslutad om. Nu kommer jag vara en flitig gäst här på din sida!!!KUL DU ÄR TILLBAKA!!!!

  SvaraRadera
 4. Hejsan, men så KUL m en LULEBLOGG:):)
  Läste igenom lite vad du hade skrivit o visst är det så att bloggen tar mycket tid, och så ska man ju ha den rätta stämningen o energin för att skriva. Nu för tiden är jag mycket på fb, tycker allt går fortare där......men jag har mina 1-2 inlägg på bloggen iaf.

  Ja här I skåne är det + 7 just nu, solen försöker titta fram, men vill nog inte riktigt idag.
  Jag kan bara tänka mig hur mycket snö ni har, usch o fy. Jag är ingen vintermänniska!!! En av anledningarna varför vi flyttade.
  Men det ska bli kul att följa din blogg.

  Ha d bra och en skön helg

  Sari
  http//www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 5. ,,,men nu trillade poletten ner,,,det är ju du:):)
  Åh välkommen tillbaka:)

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka!
  Jag blir så hjärtans glad att du är tillbaka, hoppas att allt är bra med dig.

  Stoooooor Kraaaaam

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas så att du inte släpper taget om din blogg ,,du ser du är saknad...Önskar dig en fin dag..varma kramar Susanne

  SvaraRadera
 8. Ville bara kika in för att önska en bra dag..kram Susanne

  SvaraRadera