tisdag 24 maj 2011

I hjärtat

Ni kan ju försöka gissa var min kamera har varit under några dagar?! Min kamera alltså, inte jag...Javisst! Mitt i självaste hjärtat over there - New York!Vackra Central Park i bakgrunden...tänk en sådan oas mitt i en storstad!


Inte vilken utsikt som helst! Ni minns väl när hjärtat tändes "It's a sign!"och Meg Ryan och Tom Hanks möttes högst upp i Empire State Building i filmen Sömnlös i Seattle?Nåja, om jag börjar spara nu kanske jag möjligen eventuellt förhoppningsvis kan åka dit på min 50-årsdag eller nåt...eller om jag nu bara sådär skulle vinna på lotto eller nåt. Men jag som varken är en fena på att spara eller spelar på lotto är nog ganska chanslös här har jag en känsla av :-)


Men och andra sidan kan man ju inte ha tur i allt! Mitt hjärta däremot slog en dubbeltrippelvolt när jag såg vilken fin present jag fått...


"It's a sign" ...

2 kommentarer:

 1. Ja NY skulle jag också vilja besöka. Skulle vara hur roligt som helst. Men visst är det kallt. Idag skiner solen iaf, hoppas det håller i sig tills man jobbat klart.
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken duktig kamera du har som kan ta flyget själv till självaste NY, det kan nog inte min...;)
  Dit skulle jag också vilja åka, men ännu har det inte blivit så. Vi är några tjejkompisar som började spara en liten peng för några år sedan för att just åka till NY när vi skulle fylla femtio. Nu var det tyvärr en mycket liten peng vi sparade så det räckte inte riktigt hela vägen, det blir Rom istället, vilket ju inte är fel det heller. :)

  På tal om lotto, så säger min man att han då aldrig har vunnit något på lotto eller liknande spel. Då brukar jag kontra med att säga, -men det kanske beror på att du aldrig spelat?

  Ha det gott!
  /maja

  SvaraRadera