onsdag 29 juni 2011

Förälskad igen...

Det här tror jag med all säkerhet är fullt möjligt att bli förälskad i - en klänning! Jag blev det iallafall förra veckan :) Nej, jag behöver absolut inte ännu en garderobsvärmare, det räcker så bra med dem jag redan har, gick tankarna när jag stod och pillade på den i affären. Kärlek vid första ögonkastet men so what? Inget köp blev det.Men på nåt retsamt sätt dök den upp igen, ååå, varför köpte jag den inte..? Dumsnålt!




Så igår när min kollega raskt föreslog att "Ska vi inte gå tillbaks dit på lunchen så du kan köpa den där klänningen?" var jag inte direkt sen att haka på. Väl framme gick jag förbi alla ställningarna men den fanns inte där! Letar du efter nåt? frågade den snälla tjejen i affären, kanske hon såg min smått växande desperation .. ;) Jaha, den hänger här borta! sa hon och visade vägen. Och visst gjorde den det och storleken fanns kvar... Vid kassan vände expediten på prislappen och förkunnade glatt att det var halva priset som gällde "Vi har alldeles nyss märkt om dem!"




Min senaste förälskelse - väl värd sitt pris :)







Älskar färgen, tyget, modellen och den söta volangen....





torsdag 16 juni 2011

Förälskad

Rakt in i hjärtat, som en blixt från klar himmel...jag är helt såld!

För visst kan man, bli förälskad, i en..... låt?

När man sen får höra hela historien bakom, då kan man ju inte annat än hålla med den som lämnade kommentaren på youtube "Chris - You are a REAL man!"

Ha det gott & krama dem ni älskar en extra gång!

/Maria

Lyssna här och njut!